Wij luisteren naar uw verhaal

Wij zoeken daarom vanaf het begin, en continu, samen met u uit wat uw wensen en zorgnoden zijn, maar ook waar u vreugde en voldoening uit haalt. Ook familie en vrienden spelen hier een belangrijke rol in.

 

Dit alles vertaalt zich in een persoonlijk woonzorgplan, dat start de dag dat u bij ons komt wonen.

 

Aan de hand van gerichte vragen maken we alle domeinen van het leven bespreekbaar en luisteren we naar uw verhaal. Gemakkelijke, maar ook moeilijke onderwerpen mogen aan bod komen. Als we weten wat u drijft, u bezig houdt en wat u nog wilt beleven, kunnen we dit samen met uw omgeving proberen te realiseren. Want wonen in een woonzorgcentrum is niet alleen verzorgd worden, maar vooral leven en beleven

Regelmatig afstemmen

Wanneer u een 6-tal weken bij ons woont, stemmen we graag af met u en uw familie of alles naar wens verloopt. We bespreken hoe we samen, met uw familie, zo goed mogelijk kunnen tegemoetkomen aan uw noden, belangen en verlangens. Uw levenskwaliteit komt voor ons altijd op de eerste plaats.

Maar ook tussendoor kunnen uiteraard uw noden en vragen veranderen en stemmen we ons aanbod hierop af. Het belangrijkste is dat u zich er goed bij voelt. 

Vragen over onze zorg op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder!