Landelijk en rustig wonen in het groen

Woonzorgcampus O.L.V. van Troost is landelijk gelegen nabij Zandhoven en vormt een ware oase van rust. Bewoners kunnen genieten van een groene en open omgeving, maar bevinden zich toch vlakbij het centrum. Ideaal voor een mooie wandeling op een zonnige dag!

83 eenpersoonskamers met veel lichtinval

58 assistentiewoningen met zicht op de groene omgeving

Aangepaste afdeling voor bewoners met dementie, met toegang tot tuin

Wonen en leven in O.L.V. van Troost

O.L.V. van Troost, dat is comfortabel en aangenaam wonen in een idylische groene omgeving. Ons professioneel en multidisciplinair team staat dag en nacht voor u klaar met de beste zorg en ondersteuning, of gewoon voor een goede babbel. We begrijpen dat uw woning verlaten een grote stap is. We zetten ons dan ook elke dag opnieuw in om een veilige en warme omgeving te creëren bij O.L.V. van Troost.

 

Naast professionele zorg, bieden we ook allerlei handige diensten aan zoals lekkere maaltijden, technische ondersteuning en schoonmaak. Zo houdt u meer tijd over voor de zaken die er echt toe doen.

 

Kom eens op bezoek!

Adres

 

Nazarethpad 107
2240 Zandhoven

 

Aangepaste bezoekmomenten

Om de veiligheid van onze bewoners en medewerkers te garanderen gedurende de coronacrisis, werken we tijdelijk met aangepaste bezoekmomenten.

 

U bent elke dag welkom bij O.L.V. van Troost voor een bezoekje. 

 

Op de corona-informatie pagina kan u een laatste update lezen rond onze bezoekregeling, openingsuren en hygiënemaatregelen. 

 

 

Bereikbaarheid

 

Eigen vervoer

  • Met de auto: er is parkeergelegenheid aan het woonzorgcentrum
  • Met de fiets/bromfiets: er is een fietsenstalling vooraan het woonzorgcentrum

Openbaar vervoer

  • Met de bus: nabije buslijnen: 409-420-421-427-428 aan halte ‘Goormanstraat’. De lijnen 411 en 419 stoppen aan halte ‘Heuvelheide’.

      

Amandina medewerkers en bewoners

Onze tarieven

Woonzorgcentrum dagprijzen

 

Standaard eenpersoonskamer:  € 58,17/dag

 

Inbegrepen in de dagprijs zijn maaltijden met water, koffie en/of thee, permanente verpleegkundige en verzorgende hulp, bedlinnen, dagelijks en periodiek onderhoud van de kamer, activiteiten, incontinentie- en verzorgingsmateriaal (gedekt door RIVIZ).

 

Voor een complete oplijsting van de inbegrepen en niet-inbegrepen diensten, verwijzen we u graag door naar onze brochure.

 

Assistentiewoningen dagprijzen

 

De prijzen variëren van € 35,89/dag tot € 40,48/dag, afhankelijk van de oppervlakte en de ligging van de assistentiewoning.

 

De prijs voor een assistentiehuis bedraagt € 48,96.

 

In deze dagprijzen zijn inbegrepen: huur van de woning, noodoproepsysteem, ondersteuning door de woonassistent, gebruik van gemeenschappelijke delen, parking en meer.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bekijk onze brochure voor een volledig overzicht van de inbegrepen en niet-inbegrepen diensten.